Voor een snel werkende fysiotherapie behandeling ga je naar Physicum

logo-Physicum

personal-trainingPhysicum zit bevestigd in Amsterdam Zuid. Het is een praktijk dat een andere methode van fysiotherapie gebruikt bij behandelingen. Dit maakt ze verschillend vergeleken met andere fysiotherapiepraktijken. Zo maken ze gebruik van de methode Mylogenics en de methode Neurokinetic Therapy. Door deze methodes met elkaar te combineren ben je sneller van je klachten af. Ook de klachten die al langere tijd spelen. Door de fysiotherapie te nemen bij Physicum zijn de pijnklachten verleden tijd en kan deze techniek écht de uitkomst bieden.

Over Fysiotherapie Physicum

Voordat Physicum gaat beginnen met de fysiotherapie, brengen ze eerst de spierfunctie in kaart. Zo kunnen ze specifieker zien, waar de pijn vandaan komt en wat de oorzaak kan zijn. Zo weten ze precies wat ze moeten toepassen om de klachten te verhelpen.Bij physicum kijken ze niet alleen naar spieren of gewrichten, maar ook naar het lichaam zelf.

Een behandeling duurt gemiddeld 50 minuten. De eerste keer wanneer je langskomt wat langer, door het uitgebreide onderzoek. Door de effectieve aanpak zal je na de eerste behandeling al verschil merken en minder pijn ervaren. Doordat ze een totale lifestyle aanpak gaan doen, zijn de meeste klachten tussen de 4 en 8 behandeling helemaal verholpen.