Fit worden/blijven? Dan moet u bij buitengewoonfit.com/ zijn

POWERBOOTCAMP

BOOTCAMPWanneer u houdt van een beetje actief bezig zijn of wanneer u hiermee wilt gaan beginnen is buitengewoonfit.com/ een echte aanrader! Dit is namelijk bootcamp, bootcamp is een erg effectieve manier van sporten die u altijd en overal kunt uitvoeren. Bootcamp is eigenlijk buiten sporten met of zonder attributen. Uiteraard is het fijn om te beschikken over een aantal attributen maar wanneer dit er niet is kunt u nog steeds sporten. Eigenlijk is bootcamp niks meer dan jezelf uitdagen, je grenzen verleggen, alles geven en lekker bezig zijn.

Waarom bootcamp bij buitengewoonfit.com/ ?

  • Wij hebben erg leuke begeleiders die u als geen ander kunnen laten zweten.
  • Wij beschikken over een groot aantal attributen die u tijdens het bootcampen kunt gebruiken, zo hebben wij bijvoorbeeld een klimrek, een tractorband een auto band en nog veel meer!
  • Wij sporten in groepsverband maar geven iedereen de individuele aandacht die hij/zij nodig heeft om gemotiveerd te blijven.
  • Omdat het in groepsverband is is het makkelijker vol te houden, je kunt elkaar namelijk oppeppen, je kunt elkaar helpen, motiveren en stimuleren om iets te doen of nog net even verder te gaan.

 

Lijkt het je wat? Kom dan gauw eens een proeflesje meedraaien!