Re-act Personal Training biedt vele verschillende soorten dienstverlening

Logo Re-act Personal Training

Re-act Personal TrainingHeeft u bepaalde doelen die u graag wilt bereiken met betrekking tot je lichaam maar kun je dit niet alleen? Neem dan een Personal Trainer van Re-act! Zij bieden vele verschillende soorten dienstverlening aan waardoor er altijd een training bij u past.

Re-Act Personal Training biedt verschillende trainingen aan. Zo kies je de training die bij je past, in de meest aantrekkelijke vorm.

Jouw wensen en doelen staan altijd centraal. De eerste training begint daarom ook met een intake-gesprek waarin jouw doelstellingen en leefpatroon wordt besproken, zodat jij en je personal trainer samen optimaal kunnen knallen voor een maximaal resultaat.

Re-act Personal Training is een echte aanrader! Ze hebben veel goede recensies en staat ook erg hoog aangeschreven in Google.

Verschillende dienstverlening bij Re-act Personal Training

  • Personal training één op één; Hierbij krijg jij een training die naadloos aansluit op jouw doelen en wensen. Hierbij staan jij en je doelen centraal.
  • Personal trainer duo; Wanneer je graag een uitdaging aangaat en wel van een competitie houdt, dan is het mogelijk om een duo training te volgen. Hierbij krijgen jij en je partner beide volop uitdaging.
  • Small group / bedrijfstraining; houdt je van sporten in groepsverband? Of wil je samen met je collega’s sporten? Dan is Small group training de uitkomst!
  • Bootcamp; Wanneer je graag in de buitenlucht sport en niet bang bent om vies te worden dan is bootcamp iets voor jou! Je kunt een training krijgen op verschillende locaties in en rondom Tilburg.