Sporten in omgeving Elst doe je bij sporten Elst!

logo-Ultrasport

sportschoolBent u al een tijdje opzoek naar een sportschool die goed bij u past? Bij Sporten Elst bent u op het juiste adres. Wij werken met de beste faciliteiten en de nieuwste apparaten die er beschikbaar zijn. Wij van Ultrasport zorgen er namelijk voor dat sporten Elst een unieke ervaring wordt. Bij ons kunt u in de zaal sporten, maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden. Zo bieden wij groepslessen, power yoga en seniorensport aan. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij aanbieden. Wij bij Sporten Elst zijn er namelijk om het hele gezin een unieke ervaring te bieden.

Onze trainingen

Bij Sporten Elst kun je gebruik maken van verschillenden trainingen. Zo hebben we personal training, groepslessen, speciale lessen en nog veel meer. Onze trainingen worden gegeven door uitstekende trainers die veel ervaring hebben en precies weten hoe ze jou moeten motiveren. De lessen duren ongeveer 90 minuten maar dit hang natuurlijk ook af van de lessen waaraan je meedoet.

Healthcenter

Bent u naast het sporten ook op zoek naar rust en ontspanning? Dan is dit bij Sporten Elst   ook mogelijk! Bij ons in het healthcenter kunt u namelijk gebruik maken van zonnebanken, de sauna en een beauty behandeling is ook een optie. Wilt u afvallen of juist aankomen? Of gaat het u juist om het creëren van een gezondere manier van leven? Wij kunnen u hier erg goed bij helpen, aan de hand van onze coaching gaat u al uw doelen bereiken.